Sodno overjeni prevod

Za vaša pravna razmerja

sSodno overjeni prevodi so storitev, ki jih opravi sodni prevajalec imenovan kot stalni sodni tolmač z odločbo Ministrstva za pravosodje. Sodno overjeni prevodi so sestavljeni iz besedila v izvirniku in prevoda v ciljni jezik. Dokumenta sta povezana s trakom in opremljena z žigom sodnega tolmača, ki zagotavlja, da je prevod natančen in ustrezen.

Naša prevajalska agencija poskrbi, da je vaš sodno overjeni prevod strokoven in kakovosten, saj je od njegove pravilnosti odvisna pravna učinkovitost. Zato vam svetujemo, da besedila, ki zahtevajo prevod in sodno overitev, zaupate nam. Poskrbeli bomo, da boste pravna razmerja s tujino reševali učinkovito in brez nepotrebnih zapletov. To vam bo vsekakor omogočil
verodostojen sodno overjeni prevod.


Vsak naš sodno zapriseženi prevajalec je strokovnjak. Poleg tega tudi redno obnavljamo nabor izkušenih in zanesljivih sodnih tolmačev, saj se zavedamo pomena, ki ga ima za vas listina, ki zahteva sodno overjeni prevod.


Vsak naš sodni tolmač razume, da so sodni prevodi dokumenti, ki so za vas posebej pomembni, ko urejate občutljive pravne zadeve, naj bo to registracija vašega podjetja, izkazovanje poslovnih rezultatov v tujini ali urejanje državljanstva, delovnega dovoljenja ali vpisa na študij na tujo univerzo. Sodni tolmač, ki bo prevajal vaš sodni prevod, bo poskrbel, da bo ta opravljen skladno z vašimi potrebami in našo strokovno ponudbo. Skrb za vaše interese je neprecenljiva vrednost, zato z vsakim dokumentom ravnamo zaupno, poleg tega pa se zavzemamo, da za sodni prevod ne boste zapravili premoženja. Sodno prevajanje vam bodo prevedli strokovni sodni prevajalci.


Prepričajte se o ugodnosti naših sodnih prevodov in nas pokličite za ponudbo. Mnogi so nam že zaupali. V spektru ponudbe vam je v naši prevajalski agenciji na voljo tako sodni tolmač za hebrejski jezik, poljski jezik, lektoriranje, sodni tolmač za hrvaški jezik ali srbski jezik in ostali jeziki. Prevajanje in sodna overitev v našem servisu po ugodnih cenah.