Izdelava in optimizacija spletne strani | Kolofon

 

Vsisi logo

Izdelava spletne strani, naročnik: MULTILINGUAL PRO prevajalska agencija d.o.o.
Izdelava spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o., spletnidonos
Optimizacija spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Spletna stran www.prevajanje-multilingual.si je bila po izdelavi spletne strani vpisana še v poslovni imenik vsi.si

 

MULTILINGUAL

 

Multilingual je podjetje, ki mu lahko z gotovostjo zaupate strokovno prevajanje, tolmačenje, sodne prevode in lektoriranje svojih dokumentov. Z dobro organizirano mrežo prevajalcev vam posredujemo prevode v več kot 30 svetovnih jezikov in vse njihove kombinacije. Pri tem se zavedamo, kako pomembno je zadovoljstvo strank, zato je to pri nas na prvem mestu.

 

Multilingual skrbno vzdržuje bazo podatkov izbranih prevajalcev. Njihova predanost, lojalnost, zagnanost in ljubezen do jezikov so lastnosti, ki v prevajanje vnesejo tisti presežek, po katerem se Multilingual razlikuje od ostalih prevajalskih agencij.

 

Optimizacija spletne strani z www.vsi.si
Izdelava mini spletne strani MULTILINGUAL v vsi.si

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja.