Lektoriranje

Za brezhibnost vaših besedil

LektoriranjeLektoriranje je zaključni del prevajalskega procesa, s katerim se dokončno zagotovita slovnična in slogovna brezhibnost prevedenega besedila. Lektoriranje pomeni jezikovno obdelavo besedila, njegovo razumevanje in umestitev v kontekst ter skrb za estetiko izražanja.

Naša prevajalska agencija zagotavlja lektoriranje vseh vaših besedil z namenom, da so vaša besedila primerna za vsakršno objavo in druge potrebe. Lektoriranje je vsekakor nujni element vsakega besedila, namenjenega javnosti. Predlagamo pa vam lektoriranje vseh vaših besedil, saj z njimi komunicirate. Lektorirana besedila so strokovno obdelane celote in sporočajo točno tisto, kar je vaš namen.


Lektoriranje ni zajeto v naročen prevod, saj želimo odločitev, koliko želite vložiti v brezhibnost vašega besedila, prepustiti vam. Kljub temu pa zlasti za besedila, ki so namenjena objavi, svetujemo lekturo, saj si lahko le na tak način zagotovite potrebno gotovost v brezhibnost teksta.


Vsak naš lektor je ustrezno strokovno podkovan, da poskrbi za vaše besedilo. Lektor se zaveda pomembnosti pravilne obdelave besedila, zato poskrbi za umestitev v kontekst in ne nazadnje tudi za estetsko izražanje, ki naj veje iz besedila.


Zgolj prevajanje dandanes ni dovolj. Prevod mora biti v osnovi dober, odličen pa postane, ko usposobljen lektor prestreže vsakršno nepravilnost ter vam tako zagotovi popolno storitev, ki jo naša prevajalska agencija nudi.


Poskrbite, da bo naš lektor obdelal prevod in si že danes zagotovite lektoriranje, ki bo izpolnilo vaša pričakovanja.