Prevajalska agencija Multilingual

Vaš prevajalski partner

Prevajalska agencija Multilingual zadovoljnim naročnikom že od leta 2005 zagotavlja strokovne storitve, za katere skrbijo naši številni prevajalci, sodni tolmači, drugi tolmači in lektorji.


Vsak prevod je opravljen v skladu z vsemi slovničnimi in jezikovnimi zahtevami, vsak sodno overjeni prevod pa poleg osnovnih potreb naročnika izpolnjuje tudi pravne zahteve, tako vsebinske kot oblikovne, kar je glede na pravne predpise potrebno za veljavnost pravnih poslov ali dejanj. Prevajalska agencija Multilingual nadalje poskrbi, da vsak tolmač v besedilu, ki ga ustno prevaja, izrazi svojo strokovnost in da vsak lektor zagotovi, da so vaša besedila brezhibna in pripravljena, da ugledajo luč v javnosti, ki ji je namenjeno sporočilo vašega besedila.


Odlikujejo nas točnost, korektnost in skrb za vaše potrebe, poleg tega pa prevajalska agencija Multilingual poskrbi, da izpolni vse tehnične in druge zahteve, kakor tudi vnaprej dogovorjene želje. Smo prevajalski partner, ki si ga želite, da lahko nemoteno opravljate svoje delo in sledite svojim ciljem, skrb za strokoven prevod pa prepustite nam.


Z vami se bomo vnaprej dogovorili o končnem izdelku, ki bo vseboval vse elemente, ki so za vas ključnega pomena. Prevajalska agencija Multilingual razume prevajanje kot poslanstvo, dober prevod, neoporečno lektoriranje in natančno tolmačenje kot most, ki vam ga zagotovimo pri komunikaciji z vašimi partnerji ali drugo javnostjo, ki ji je besedilo namenjeno.


Prevajalska agencija Multilingual skrbi tudi za transparentnost svojega poslovanja, usmerja naročnika z napotki, katere tehnične in druge zahteve želi zasledovati, sodeluje z vami v celotnem procesu, kolikor in kjer je potrebno, in ne nazadnje poskrbi za izpolnjevanje dogovorjenih časovnih rokov.

 

Dober prevajalski partner pomeni poslovno prednost, saj zagotavlja tisto ključno komponento, ki jo dandanes vsi zasledujemo, tj. popolno komunikacijo, jasna sporočila in poslovni uspeh.